Heräsin tänään puoli yksitoista ja ensimmäisenä tulvi mieleeni harmi siitä, että menetin hupaisat flow-ideani, joita kehittelin uneen vaipuessani. Onnekseni kykenen muistamaan niistä muutaman: Zarasta ostetun takin hihoja täytyy kaventaa. Tarvitsen paksut sukkahousut ja kauniit talvikengät. Päätin tehdä tämän blogin vuodatukseen blogsomen sijasta. Aloitan aamulenkit maanantaina ja opettelen nauhoittamaan videolaitteellamme, jotta voin mennä nukkumaan ajoissa. Rajoitain datailuani.

VANHAA:

Kävimme Tuurissa torstaina ja oli aika hauskaa: Lasse, Seija, äiti, Emma ja minä lähdimme mökiltämme sinne aamulla kahdeksan aikaan - hullua, mutta huvittavaa! Matka kesti kaksi tuntia ja kaksi minuuttia, tähän kuului kiertoajelu sekä pysähdys Alavuden ABC66:n vessassa. Kyläkauppa on hauska, perus halpahalli-tyyppinen kompleksi ja lähes joka tuotteessa on oma Velj. Keskinen hinta. Ostimme joitain perustarvikkeita ja Suukkoja. Takaisin ajellessamme poikkesimme Matin isovanhempien haudalla ja Virroilla Neste Oilissa syömässä.

Matin äidin äidillä oli aivan ihana nimi: Amanda (muistaakseni) Justiina Norrbacka. Rakastuin erityisesti sukunimeen, joka on hieno asia, koska olen miettinyt paljon oman sukunimeni vaihtoa, sillä nykyinen nimeni on tylsä ja siinä on mielestäni inhottava kaiku. Ajattelin vaihtaa äitini nimeen, se on kaunis ja harvinainen Suomalainen nimi, mutta nyt olen alkanut pohtia josko suvussamme olisi joitain vielä kauniimpia nimiä - kuten Norrbacka.